Tentrits repareren of vervangen

Henskens Tentreparatie repareert vakkundig & snel uw tenten, bootkappen, zonweringen en meer…

Wanneer repareren of vervangen?

Heeft u een rits van een (voor)tent, bungalowtent of boottent die aan vervanging toe is? Gaat u de tentrits repareren of vervangen?
Gaat de rits van uw tent niet meer open of dicht of sluit deze niet meer goed? Heel soms kunnen we deze repareren door vervangen van de schuivers, maar als deze eenmaal niet meer goed sluit dient de tentrits te worden vervangen. Is uw tent verder nog goed? Dan is een tentrits repareren zeker de moeite waard!
"Haal nooit zelf een rits uit uw tent. Dan is het model weg en dat is juist nodig om de rits er netjes terug in te kunnen zetten."
Tentreparatie Adwin Henskens
Tentrits repareren brabant breda
Benieuwd naar de kosten voor tentrits reparatie? Neem dan contact met ons op. Rits vervangen voortent, ritssluitingen voor tenten of tentrits repareren? Henskens regelt het.

Tentrits vervangen

In de meeste gevallen kunnen we een tentrits op de juiste wijze vervangen. Henskens Tentrits Reparatie is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van tentritsen. Wij repareren uw tent snel, vakkundig en voordelig. U zult verbaasd zijn van onze prijzen voor reparatie. Wij bieden een uitstekende kwaliteit tegen een relatief lage prijs. Of het nu enkeldeelbare- of dubbeldeelbare ritsen betreft, wij hebben ze op voorraad en kunnen ze zo nodig binnen enkele dagen vervangen.

Onderstaande kapotte tentrits wordt vervangen door een goede kwaliteit rits van het merk Optilon of YKK.

Meer weten? Bel 0162 - 521 236 of...

× Stuur Whatsapp bericht