Bootkap reparatie

Henskens Tentreparatie repareert vakkundig & snel uw tenten, bootkappen, zonweringen en meer…

Bootkap reparatie of bootzeil repareren?

Op zoek naar bootkap reparatie? Uw kostbare bootkap of bootzeil heeft door o.a. weersinvloeden en veelvuldig gebruik veel te verduren. Op tijd onderhouden en eventueel bootkap reparatie verlengt de levensduur van uw zeil en hoeft daardoor minder snel te worden vervangen.
Bootkap en bootzeil reparatie
Wij maken gebruik van goede kwaliteit garen, ritsen van YKK of Optilon en Achilles ruitfolie en kleuren die zoveel mogelijk overeenkomen met uw bootkap. Wij repareren uw bootkap vakkundig, snel en tegen een goede prijs!

Voorbeeld Bootkap reparatie door Henskens

Het meest kwetsbare van een bootzeil zijn de ritsen, ramen en het stiksel van de naden. Wanneer het bootdoek nog in goede staat is loont het zeker de moeite om alle naden over te stikken en de kapotte ritsen en ramen te vervangen. Na deze reparatie kan uw bootkap er weer jaren tegen.
Reparatie garen bootkap bootzeil
Bootdoek voor bootkap reparatie
Reparatie bootkap bootzeil VOOR
Bootkap vóór reparatie
Reparatie bootkap bootzeil NA
Na reparatie door Henskens

Bootkap schoonmaken en reinigen

Is uw kap vuil of heeft het groene aanslag? Handwarm water en een zachte borstel doen wonderen. Gebruik van (chemische) schoonmaakmiddelen kan de waterdichtheid van het doek en de naden aantasten.

Ziet u na het schoonmaken een losse naad of iets anders, maak dan een afspraak voor een bootkap reparatie en bel 0162 – 521 236

Meer weten? Bel 0162 - 521 236 of...

× Stuur Whatsapp bericht