Tentdoek repareren

Henskens Tentreparatie repareert vakkundig & snel uw tenten, bootkappen, zonweringen en meer…

Uw tentdoek repareren? Bel Henkens Reparatie!

Een kapotte of gescheurde tent is heel vervelend. Vooral als u binnenkort op vakantie gaat! Gaat u zelf het tentdoek repareren? Wij adviseren u de reparatie door ons te laten verzorgen. Onze ruime ervaring, snelle service en relatief lage kosten voor tentdoek reparatie, zijn een garantie voor succes. Ervaar het zelf.
Is uw tentdoek gescheurd, een tentraam kapot of verweerd, of is er een tentrits kapot? Wij repareren het voor u. Snel, vakkundig en voordelig. Gaat u binnenkort op vakantie. Geen nood? Dan helpen wij u gewoon nóg sneller!

Wanneer is tentdoek reparatie mogelijk?

Vaak is een hoek van het tentdoek gescheurd of het oog of zeilring uitgescheurd. Dan kan de hoekstok niet meer worden aangespannen. Deze wordt gerepareerd door zowel aan de binnen- en de buitenkant een versteviging van PVC gecoat doek of tentdoek aan te brengen en zo nodig ook een nieuwe zeilring. Ook een scheur in het dak of elders in uw tent kan op deze manier worden gemaakt.
Als alleen het stiksel van het tentdoek los is kunt u dit het beste zo snel mogelijk laten repareren. De stiknaad gaat nl. steeds verder los. Eenmaal door een professional gerepareerd kan uw tent weer jaren mee.

Tentdoek reparatie en meer…

Naast tentdoek reparatie, herstellen we nog meer. We repareren ook bootkappen, trampolines, zonweringen en nog veel meer. Onze professionele machines kunnen allerlei materialen moeiteloos verwerken. Neem gerust contact met ons op. U zult zien: er is vaak meer mogelijk dan u denkt!

Voorbeeld reparatie gescheurde tentoog

Hieronder vindt u een voorbeeld van een gescheurde tentoog. Hierdoor kan de hoekstok van uw tent niet meer worden gebruikt, erg vervelend. Wij kunnen het tentoog duurzaam repareren door aan de binnen- en buitenkant een versteviging van PVC gecoat doek (of tentdoek) aan te brengen en wanneer nodig een nieuwe zeilring. Vakkundig gerepareerd door Henskens Reparatie.
Tentoog laten repareren
Gescheurd tentoog vóór reparatie
Tentoog gescheurd reparatie
Na reparatie door Henskens

Meer weten? Bel 0162 - 521 236 of...

× Stuur Whatsapp bericht