Testimonials

Adwin is een serieuze vakman die weet waar hij over praat. Hij neemt rustig de tijd voor de intake en ook bij het ophalen laat hij zien hoe hij zijn werk heeft verricht. Prettig in de omgang en bovendien concurrerend. We zijn echt goed geholpen. Bij onze voortent (Zambezi/ De Waard) heeft hij op zeer korte termijn een nieuwe rits geplaatst omdat een paar dagen later al onze vakantie gepland stond. Dat is dus met recht 5-sterren service.

Ons idee: Henskens tentreparatie is een zeer zeker aan te bevelen tentreparateur!

Robert& Katinka Timmermans, Dongen

Hi Adwin,

Door de hectiek vorige week vergeten maar bedankt voor de super snelle reparatie actie! De buiskap sluit weer perfect en we konden met Hemelvaart met een gerust hart naar de camping.
Top!

Hans en Muriel,

De voortent staat en wij willen niet nalaten onze bewondering uit te spreken voor de vakkundige reparatie die u hebt verricht.
Wij zijn er erg blij mee. Hartelijk dank.

Familie De Ligt,

Vanmiddag gebeld met de Heer Henskens i.v.m. een kapotte rits in een caravan voortent. We konden gelijk deze avond komen met de voortent. De rits is door hem bekeken en tot onze verbazing was het niet de rits maar de trekkers van de rits. Hij heeft ze gelijk weer in orde gemaakt zonder hiervoor kosten te berekenen. Wij zijn heel erg tevreden over de hele goede service van Henskens Tent- en Bootkapreparatie. En is er weer een rits of iets anders kapot, dan zal ons eerste adres weer de Hr. Henskens zijn. Nogmaals hartelijke dank.

Fam. Van Eersel,

Ik had gisteravond eindelijk de tijd om de stokken en het doek van de vistent te herenigen. Hierdoor kon ik goed kijken naar de reparaties die er zijn uitgevoerd. Ik wil je daarom bedanken voor de kwaliteit van je reparaties, ik ben er erg blij mee.

Huib,

Net de tent opgehaald bij Henskens Reparatie, er was een naad los van een hoek van onze voortent. Hij heeft het super netjes gerepareerd en kunnen we volgend jaar weer zorgeloos op vakantie want de voortent is weer als nieuw. Adwin bedankt …

Willem,

Aangezien wij een auto met linnen dak hebben, wilden wij graag een beschermhoes voor de bovenkant van de auto. Adwin heeft een prachtige hoes op maat gemaakt, compleet met elastieken en haken om de hoes vast te zetten. Alles heel betaalbaar, snel en heel klantvriendelijk. Wij komen zeker terug.

Bedankt Adwin!

Bouk en Marlies,

Wij hebben een tuin op het zuiden, waardoor heel de dag de zon op de ramen van de berging staat. Altijd was het daar warm en konden we de warmte niet buiten houden.

Adwin heeft voor ons afneembare screens op maat gemaakt die we na de zomer weer makkelijk kunnen verwijderen, want op het kozijn zitten knopjes en op de screens zit een soort drukkers waarmee je binnen een paar tellen de screens op het kozijn bevestigt en ook weer heel makkelijk verwijderd.
Wij zijn dik tevreden met onze opmaat gemaakte screens.

Sander & Sabine,

Wij willen U heel hartelijk bedanken voor het perfekt repareren van de deurflap van de voortent. Precies zoals wij het wilden hebben. En in zeer korte tijd door U gedaan. Nu kunnen wij straks weer heerlijk genieten.

Fam. Snijders, Made

Zoals gisteren al telefonisch aangekondigd, vandaag mijn gerepareerde binnentent ontvangen. De rits is er vakkundig ingezet! Hartelijk dank, ook voor de snelle en plezierige afhandeling.

Dhr. Zwarts,
Pagina 1 van 212